Berdaftar di bawah SSM pada 17 Jun 2014 | Menjalankan : Seminar, Latihan Kerjaya, Pemasaran, Jualan, Konsultan, Bengkel Solekan, Servis, Internet, Memproses. Membekal dan Menjual Produk Kesihatan & Kecantikan
Home » , , , , » #4 Review : Sembang santai sambil minum white coffee

#4 Review : Sembang santai sambil minum white coffee

Written By CF Nur Farizan on January 17, 2016 | Sunday, January 17, 2016

Sambil merehatkan diri di hujung minggu, secara tak sengaja scroll facebook, maka terlihatlah akmar abu bakar tuan empunya fb dengan  white coffee nya iteww..hehe 

yeayy suka sebab dah lama nak cari white coffee yang ada khasiat kesihatan maksimum, biasanya cf minum jenis biasa dan sekadar nak minum saja orang kata janji minum gitu

hari ahad minggu lepas, cukup  hari ni dah 1 minggu cf mengamalkan white coffee dan alhamdulillah rasa bertenaga tahap maksimum

hari hari biasa memang dah bertenaga, lepas amalkan lagi bertenaga, best banyak idea hehe 

kelebihan white coffee dari De Asia ini dengan 3 fungsi utama :

✔ membekalkan tenaga 'EXTRA' dan kecergasan selama 8 jam, sangat sesuai untuk mereka yang sentiasa otaknya bekerja kita kena perah tenaga. 

 meningkatkan TENAGA dan STAMINA bagi mereka yang aktif bersukan.

Tenaga diperlukan untuk MEMBAKAR LEMAK. ecehh boleh kurus lepaih ni


juga kaya antioksidan 

✔ kaya dengan vitamin
✔ meneutralkan kerosakan sel badan.
✔ melambatkan proses penuaan
✔ merendahkan kolestrol
✔ mengurangkan risiko penyakit kanser
✔ membantu mengurangkan masalah penglihatan
✔ membantu mengurangkan risiko penyakit diabetes / strok / stress
✔ membantu mengurangkan masalah penyakit ASMA.
✔ membantu mengurangkan risiko daripada pencemaran alam sekitar dan asap rokok
✔ meningkatkan imunisasi badan secara semulajadi
ehemm .. white cofee boleh untuk mereka yang berdiet tau 

✔ tahan lapar
✔ mengurangkan nafsu untuk makan
✔ mengawal berat badan ideal
✔ mengurangkan pengambilan makan karbohidrat tinggi 
✔ meneutralkan gula berlebihan dalam badan
✔ melancarkan peredaran darah.



ini lah tuan empunya posting kat fb pasal white coffee

berminat nak dapatkan white coffee?
perlukan khidmat nasihat ?

save nombor ni ya dan wassap akmar 
✆ di +6012-903 4470 

insya Allah layanan yang terbaik 
menanti anda.

wassap cepat tau 
akmar tunggu tau  



meh belanja gambar sembang santai sambil minum white coffee 
kat atas meja tu bukan sekadar minum makan segala bagai lah ada hehe 



perkenalkan dari kiri CA (cikgu adawiah) bertudung biru tu yang pegang garam nur (tokey garam) dan sebelah kanan berbaju coklat akmar si pembekal white coffee kat belakang yang action tutup mukanya itu tuan yang penuh ilmu didada, terima kasih tuan last minute perkenalkan diri .. ehem perahsia orangnya 




credit : fb semut gula 



oh ya dapatkan white coffee 
save nombor ni ya dan wassap akmar 
 di +6012-903 4470 



alhamdulillah jumpa kawan kita ni dan kenal sejak 2012 lagi, cf suka support kawan - kawan  lebih lebih lagi dia dah mandi garam nur kan haha alah kita sesama membantu tak kita bantu kawan siapa lagi kan

0 IDEA MENARIK:

Post a Comment